Weblogs

 • 02 november 2018

  Wat zijn de voordelen van koeriersdiensten en wat zijn de kosten?

  Het regelen van koeriersdiensten is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij het maken van je to do-lijstje. Toch kan het een heel gedoe zijn om iets te verzenden en dus kostbare tijd opslokken. Een van de werkzaamheden waarmee zakelijke postbedrijven klanten ontzorgen, zijn koeriersdiensten. Ik leg je graag uit hoe het precies werkt en wat de voordelen ervan zijn.

  Koeriersdiensten

 • 26 maart 2018

  Wat zijn de voordelen en tarieven van de haal- en brengservice?

  Haal- en brengservice van Business Post

  De haal- en brengservice van zakelijke postbedrijven is een mooi voorbeeld van hoe we onze klanten ontzorgen. Ik leg je graag uit hoe het precies werkt.

 • 13 november 2017

  Wat komt er kijken bij mailingen en wat zijn de kosten?

  Kosten mailing

  Als klanten mij spreken over het verzorgen van mailingen, is het eerste wat ze willen weten ‘hoe gaat het in zijn werk en wat gaat het kosten’? Ik zal een poging wagen om hier wat uit te leggen over wat er bij het verzenden van mailingen komt kijken en hoe de kosten van een mailing worden bepaald.

 • 30 oktober 2017

  Wat kost het verzenden van (dagelijkse) zakelijke post?

  Een van de eerste vragen die potentiele klanten willen weten van mij is: Wat zijn de kosten? Het is wel een lastige vraag om te beantwoorden, maar ik zal een poging doen om enkele algemene richtlijnen voor de prijs van dagelijkse zakelijke post uit te leggen.

 • 12 oktober 2017

  Zelf op de bus doen of een postbedrijf inschakelen?

  Zelf op de bus doen of en postbedrijf inschakelen?

  Hoe je als ondernemer geld kan besparen door een zakelijk postbedrijf in te zetten

  Ik was laatst bij de tandarts. Brutaal als ik ben, vroeg ik hem tussen de behandeling door hoe hij zijn post verzond. Ik ben meestal vrij direct in mijn benadering, ook op momenten dat het zich er niet echt voor leent. Het is mijn enthousiaste aard. Dat valt bij sommige ondernemers wel eens verkeerd, maar de meesten kunnen dit juist wel waarderen. En altijd vanuit de overtuiging dat ik ze werkelijk kan helpen. Ik heb in mijn jaren als accountmanager namelijk gemerkt dat veel ondernemers nog steeds niet bewust zijn dat ze geld kunnen besparen op hun postbezorging. 

 • 04 oktober 2017

  Internationale Dag van de Post

  Maandag 9 oktober is het weer Internationale Dag van de Post. ‘Wat?’, hoor ik je denken. ‘Nóg nóóit bij stil gestaan’. Ok, hoog tijd dan! Het is een dag waarop er stil wordt gestaan bij alles wat er bij post komt kijken. Van post als instituut tot alle medewerkers die betrokken zijn bij de totstandbrenging van postbezorging. Het lijkt me wel toepasselijk om stil te staan bij postbezorging en te vertellen wat post betekent voor mij.