Nieuwsarchief

 • 02 oktober 2018

  Businesspost West-Brabant bestaat 12,5 jaar!

  Maandag 1 oktober was een feestelijke dag. Toen bestond Business Post West-Brabant officieel 12,5 jaar. En dat mocht gevierd worden!

 • 14 maart 2016

  Business post biedt starters voordeel

  Samenwerken is de sleutel tot succes, zeker als het gaat om ondernemerschap. De StartersCentra West-Brabant geven hier concreet invulling door de samenwerking aan te gaan met partners in de regio.

 • 02 november 2015

  Pilot buurtpreventie gaat van start

  Woensdag 28 oktober jl. was de officiële kick off van de pilot buurtpreventie, een pilot waarbij medewerkers van pakketpost van WVS-groep Businesspost en groenmedewerkers in de wijk Burgerhout een bijdrage leveren om de veiligheid in de buurten in Roosendaal te verbeteren.

 • 30 oktober 2013

  Businesspost actief met stadspost en starters

  Vanaf 1 september jl. is Businesspost gestart met een pilot voor het bezorgen van reguliere briefpost in vijf wijken in Bergen op Zoom.

 • 22 december 2011

  Businesspost & Pakketservice breekt opnieuw record met pakketbezorging

  Met man en macht zijn de ‘kerstmannen’ van Businesspost & Pakketservice bezig in de regio om duizenden pakketjes te bezorgen. Nadat er vorig jaar op 2 december een record gevestigd werd met het bezorgen van 4736 pakketten op één dag, werd dit record op 15 december 2011 verbroken aangezien er op die dag meer dan 5000 pakketjes werden uitgereden.