Nieuws

Businesspost actief met stadspost en starters

30 oktober 2013

Vanaf 1 september jl. is Businesspost gestart met een pilot voor het bezorgen van reguliere briefpost in vijf wijken in Bergen op Zoom.

Vijf medewerkers bezorgen vanuit een depot in Bergen op Zoom ’s-ochtends post voor Businesspost om daarna vliegensvlug om te kleden en onder de vlag van PostNL ’s-middags briefpost in Bergen op Zoom te bezorgen. De eerste evaluatie over de samenwerking tussen de verschillende partners was positief waardoor er wellicht een uitbreiding in de toekomst plaats kan vinden met nog vijf wijken.

Businesspost werkt vanaf de oprichting van het starterscentrum in Roosendaal en Bergen op Zoom al samen met jonge ondernemers. Als partner van het starterscentrum was Businesspost dan ook aanwezig op de open dag die zaterdag 28 september jl. georganiseerd werd. Naast het investeren in jonge ondernemers in de vorm van een specifieke ‘starterskorting’ voor zakelijke post, verkrijgt Businesspost op deze manier een mooi nieuw zakelijk netwerk inclusief grote organisaties die als partner aan de Starterscentra verbonden zijn.

Vragen?

Bel of e-mail Businesspost

0165-822740

info@businesspostwestbrabant.nl