Referenties

Postbezorging Bergen op Zoom

 Het is in no time geregeld!

“Tot nu toe heeft geen enkele aanbieder van deze werkzaamheden het zó accuraat en klantgericht verzorgd.”

Het is in no time geregeld!
Bergen op Zoom was de eerste gemeente die de postbezorging uitbesteedde bij WVS-groep. Het team DIV (Documentaire Informatie Voorziening), onderdeel van de afdeling Informatie Diensten, heeft sindsdien dagelijks te maken met onze dienstverlening. Teammanager Ruud Quispel is erg te spreken over de samenwerking. “Tot nu toe heeft geen enkele aanbieder van deze werkzaamheden het zó accuraat en klantgericht verzorgd.”

Het team DIV is verantwoordelijk voor alle beheer van zowel de fysieke als digitale documentaire informatie. Ingaande en uitgaande post wordt hier gesorteerd en intern of juist weer extern aangeboden. Alles is of wordt gedigitaliseerd, maar er gaan nog steeds behoorlijke hoeveelheden aan poststukken heen en weer. De bezorging daarvan doet WVS-groep Business Post, volledig! ’s Ochtends maken Business Post medewerkers de gemeentelijke postbussen leeg en brengen dit naar het gemeentekantoor. Aan het eind van de dag, stipt om half vijf, worden te verzenden stukken opgehaald. Ruud legt uit: “Het grootste deel van die post; zo’n 80 procent, betreft adressen in Zuidwest-Brabant. Gelukkig zorgt WVS-groep tevens voor de bezorging van het overige deel. Dat brengen ze zelf weer onder bij daartoe gespecialiseerde bedrijven, dus ook dit wordt perfect georganiseerd. Voor ons is het erg fijn dat we hierdoor toch één aanspreekpunt houden.”

Snel en goed
Wat de manager óók erg prettig vindt is de snelheid waarmee alles geschiedt. “De reguliere bezorging in Nederland is binnen een werkdag gebeurd. Dat is al lang niet overal de norm meer, terwijl het voor veel van onze schriftelijke communicatie van belang is dat deze tijdig arriveert. Daarnaast vind ik het erg prettig dat de lijntjes met en binnen Business Post kort zijn. Als er eens wat is en ik stuur een mail, komt er binnen het uur een passend antwoord. Dat heb ik nog nergens meegemaakt hiervoor.” Het ‘ontzorgen’ is een belangrijke, maar niet de enige reden voor de gemeente om de overeenkomst jaarlijks te verlengen. Business Post weet deze prestaties, naast snel en klantgericht, tevens voor interessante tarieven waar te maken. “En we vinden vanzelfsprekend het MVO-aspect ook belangrijk. Ik merk hier dagelijks op de werkvloer wat het voor medewerkers van WVS-groep betekent dat ze zo’n baan hebben. Op de afdeling Repro, de Postkamer, in de schoonmaak en bij de digitalisering van documenten hebben we namelijk eveneens veel WVS’ers werken en die doen het perfect!”

Geen nummer
Het voelt ook beter, vertelt Ruud oprecht, om met WVS-groep en Business Post te werken. “Als wij bellen weten ze tenminste wie je bent. Het is niet de een of andere anonieme serviceafdeling waar een dame eerst een zwik gegevens van je gaat vragen voor ze überhaupt in beeld krijgt met wie ze spreekt. Bovendien komt er vervolgens snel een antwoord. Tot nu toe is alles naar volledige tevredenheid opgepakt, zelfs als het om speciale verzendingen gaat.”

Zakelijke vraag?

Bel of mail Businesspost!

0165-822740

Klik hier om ons te mailen!