loader image
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Partijenpost

Partijenpost is een grotere hoeveelheid poststukken. Denk hierbij aan aantallen van meer dan tweehonderd stuks. De partij is identiek qua uiterlijk en gewicht. Business Post West-Brabant zorgt voor de hele mailing van A tot Z. Van mailmerge tot printen, van sorteren tot frankeren en van inpakken tot bezorgen. En omdat wij met wijkcodering werken, kunnen we scherpe tarieven hanteren.

Mailmerge en printen

Mailmerge is een techniek waarmee een veelvoud aan brieven met verschillende gegevens kan worden gemaakt, zoals de aanhef en het adres. Zo kunnen we massacommunicatie een persoonlijk tintje geven. Het enige wat we van jou nodig hebben is het adressenbestand in Excel en de voorbeeldbrief in Word. Wij zorgen voor de rest!

Sorteren en frankeren

Wij sorteren en frankeren de poststukken, dus je kunt de partij ongefrankeerd bij ons aanleveren.

Inpakken en bezorgen

Je kunt kiezen uit verschillende opties als het gaat om het inpakken van je mailing. Wij kijken graag samen met jou wat de beste keuze is en bezorgen de partij op de aangeleverde adressen.

Contact

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook meteen een offerte aanvragen!