Over Businesspost

Als onderdeel van de landelijke Businesspost organisatie bezorgt Businesspost West-Brabant sinds 2006 post en geadresseerde mailings in West-Brabant en op het eiland Tholen.

Landelijke Businesspost organisatie
De landelijke Businesspost organisatie bestaat uit een 40-tal samenwerkende bedrijven die de Wet Sociale Werkvoorziening uitvoeren. Elke vestiging heeft haar eigen regionale klanten. De landelijke Businesspost organisatie wordt bestuurd door de Coƶperatieve Zakelijke Post Nederland (CZPN) waarvan alle deelnemers lid zijn.

Voor meer informatie over de landelijke Businesspost organisatie, klik hier.

Maatschappelijk verantwoord
Als u met Businesspost zaken doet heeft dat niet alleen financiĆ«le voordelen, u draagt ook bij tot een duurzamere en gezondere maatschappij. Veel van onze medewerkers hebben via opleiding en begeleiding hun afstand tot de reguliere arbeidsmarkt verkleind. Ze zijn gemotiveerd, behulpzaam en trots op onze organisatie. Wilt u weten wat de voordelen zijn van MVO? Klik dan hier.

Business-to-business
Businesspost West-Brabant is actief op de Business-to-business markt, wij bezorgen geen particuliere post. Onze verschillende diensten zijn erop gericht om ondernemers te ontzorgen. Wilt u weten wat de voordelen voor uw bedrijf zijn? Neem een kijkje op onze dienstenpagina. Klik hier.

Vragen?

Bel of e-mail Businesspost

0165-822740

info@businesspostwestbrabant.nl