loader image
Search
Close this search box.

Veelgestelde vragen

Business Post West-Brabant informeert jou graag zo goed mogelijk over wat je van ons kunt verwachten en hoe we werken. Daarom hebben we de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen!

Post verzenden

Wij bezorgen al jouw post in de hele wereld. Dat geldt ook voor pakketten en aangetekende stukken.

Wij werken voor alle organisaties of bedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We bezorgen niet voor particulieren.

Post ontvangen

Onze postbezorgers bezorgen elke dag jouw inkomende post. Als je je abonneert op onze haal- en brengservice legen wij dagelijks je postbus en leveren de post voor 09.00 uur af op je kantoor.

Aangetekende post

Jazeker. Wij zorgen voor de benodigde administratie en voor aanlevering bij PostNL. Track & Trace-informatie geven wij op verzoek.

Pakketten

Natuurlijk! Wij halen dagelijks je pakketten bij op, verzorgen de administratie, verwerken de stukken en laten deze bezorgen door onze bezorgers.

Bezorgen

We bezorgen zes dagen per week: van maandag tot en met zaterdag.

Afmetingen en gewicht

Een brief weegt maximaal 2000 gram, heeft als maximale afmetingen 36 x 26,5 x 5,6 cm en moet in een standaard brievenbus passen. Grotere en/of zwaardere poststukken worden als pakket verzonden.

Een pakket mag maximaal 10 kg wegen en 100 x 50 x 50 cm groot zijn. Grotere en/of zwaardere pakketten met een gewicht tot 23 kg voor een adres binnen Nederland mogen maximaal 176 x 78 x 58 cm groot zijn.

Post aanleveren

Nee hoor, dat doen wij voor je!

Je ontvangt bakken van ons, waarin je de post met alle bestemmingsadressen kunt aanleveren.

Facturen

Je ontvangt maandelijks een factuur, met als bijlage gegevens over de in die maand verzonden poststukken. We verzoeken je deze binnen 30 dagen na factuurdatum te betalen.