loader image
Search
Close this search box.

Over ons

Business Post is ontstaan uit een samenwerking tussen SW-bedrijven. Als een van de ruim veertig samenwerkende postbedrijven, bezorgt Business Post West-Brabant sinds 2006 dagelijks post en pakketten in de regio West-Brabant en op het eiland Tholen. Ook rijden we koeriersdiensten door heel Nederland.

Onze missie:

“Met een onvoorwaardelijke inzet en een grote klantgerichtheid bewijzen dat postbezorging flexibeler, persoonlijker en goedkoper kan.”

Ons maatschappelijk doel

Deze missie gaat hand in hand met ons andere streven: bijdragen aan een duurzamere en gezonde maatschappij. Om dit te bereiken investeren we in onze medewerkers. We geloven dat we via werk mensen kunnen ontwikkelen en dat dit een positieve bijdrage levert aan mens én maatschappij. Veel van onze medewerkers volgen een opleiding en krijgen begeleiding om hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Ze zijn gemotiveerd, behulpzaam en trots op onze organisatie.

Klanten van Business Post West-Brabant hebben dus niet alleen financiële voordelen, maar doen ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Onze klanten

Business Post West-Brabant is actief op de Business-to-Businessmarkt. B2B staat voor bedrijven aan bedrijven. Onze verschillende diensten zijn erop gericht om ondernemers te ontzorgen. Wij bezorgen dus geen particuliere post.

Benieuwd naar wat we voor jou als ondernemer kunnen betekenen?

Onze organisatie

Business Post West-Brabant is een zelfstandig onderdeel van WVS: hét leerwerkbedrijf in de regio met ruim 2.500 medewerkers die verspreid over vijf locaties en op talloze externe werkplekken aan het werk zijn. Onder andere bij ons dus!

Maak kennis met ons team

Hans Huisman

Manager Business Post & Pakketservice

Agmaja Kolman

Accountmanager Business Post

ROOSENDAAL (HOOFDVESTIGING)

Martijn Kromdijk

Ria Kragten

Lendie Wintermans

Johan Rockx

Richard Hermans

BERGEN OP ZOOM

Emmanuel Kuehn

Marco Franken

BEDRIJFSBUREAU

Agmaja Kolman

Wim Bastiaanse

Johan Versluys

Margret Traets