Referenties

Businesspost West-Brabant, ook voor uw fulfilment opdrachten!

"Inpakken, vervoer, verzenden en daarbij de administratie. Waar ik soms door de bomen het bos niet meer zag kon ik altijd op hulp van de groep rekenen"

De Zeeuwse Knop: symbool voor de Zeeuwse trots. Al eeuwenlang is het als sieraad een belangrijk onderdeel van de traditionele klederdracht. Om dit waardevolle Zeeuwse cultuurgoed voor de toekomst te behouden, is de Zeeuwse Knop omgetoverd in: diverse Zeeuwse Knop bak- en broodblikken en het Zeeuwse Knop Bakboek.

Businesspost West-Brabant verzorgt al 5 jaar de afhandeling van de bestellingen via webshop www.zeeuwseknop.nl. Zodra er een bestelling binnenkomt, zorgt Businesspost voor adressering (etiketten), inpakken en bezorging. Een extra flyer of een kaart in de verpakking, een feestelijke verpakking, ook dat kan allemaal geregeld worden. Onze medewerkers zorgen ervoor!

Tinka Leene is ontwerpster van de Zeeuwse knop bakvormen en schrijfster van het Zeeuwse Knop Bakboek. Het boek is bekroond met de internationale Gourmand World Cookbook Award, wat een zeer bijzondere prestatie is. Tinka: “Ik werk nu 5 jaar samen met Businesspost van WVS-groep. Wanneer ik deze groep niet had ingezet bij mijn bedrijf Zeeuwse Knop, zou het nooit zo geweldig uit de grond gekomen zijn. Inpakken, vervoer, verzenden en daarbij de administratie. Waar ik soms door de bomen het bos niet meer zag kon ik altijd op hulp van de groep rekenen. De lijntjes zijn kort en van ‘kan niet’ hebben ze nog nooit gehoord. Begeleiding en werknemers, ik heb ze allemaal in mijn hart gesloten!”.

Zeeuwse knop 1  Zeeuwse knop 2 Zeeuwse knop

Meer weten? Kijk op:

www.zeeuwseknop.nl 

Bron: Stadsmag Bergen op Zoom, november 2015

 

 

 

 

 

Zakelijke vraag?

Bel of mail Businesspost!

0165-822740

Klik hier om ons te mailen!